Овен  Този петък посветете на научаването на нещо ново.

...
  Овен  Този петък посветете на научаването на нещо ново.
Коментари Харесай

Прекрасен петък за три зодии, не изпускайте късмета си

 

Овен

 Този петък посветете на научаването на нещо ново. Дори на пръв взор да ви се коства, че няма какво да извлечете от информацията – скоро ще разберете, че това не е по този начин.

Телец

Бъдете сигурни в дейностите си, с цел да постигнете оптимален резултат. Увереността ви ще е половината от триумфа ви. Не сваляйте усмивката от лицето си.

Близнаци

Трябва да сте по-уверени в себе си и в това, което желаете да постигнете. Може би ще ви е мъчно сами, тъй че се пробвайте да привлечете най-малко един съидейник, който да ви оказва помощ.

Рак

Бъдете пределно ясни в желанията към колегата ви. Неразбирателството може да е резултат от некачествено другарство, а не на отвращение от негова страна.

Лъв

Този петък не давайте нетърсен съвет или мнение. Може да се опитат да ви въвлекат в игра, от която ще ви е мъчно да излезете чисти. Пазете престижа си.

Дева

Ден за творчество или допир с изкуството. Не си отхвърляйте от никое предпочитание, обвързвано с тази сфера. Може да си позволите и нов хубав предмет за дома.

Везни

Можете да бъдете сигурни, че освен вие, само че и сътрудниците ви в службата желаят нещата да се получат. Ако имате различия, седнете и обсъдете гледните точки. В диалога ще се появят брилянтни хрумвания.

Скорпион

Сами би трябвало да се погрижите за благополучието си. Много е значимо да се спрете върху една единствена цел, с цел да не се разсеете.

Стрелец

Откажете предложение за помощ. Колкото и да ви е мъчно, би трябвало да се справите сами. Друг вид единствено ще обърка нещата, които би трябвало да оправяте със лични сили.

Козирог

Денят може да е запаметяващ се за вас. Отдавна мечтаете за избрани връзки и в този момент може да ги реализирате тъкмо по ваш усет.

Водолей

Този петък допуска реализирането на ваши планове. Това ще изисква доста старания и време, само че цената на инвестицията ще си заслужава. Не се щадете!

Риби

Не се оглеждайте какво имат другите. Самите вие притежавате доста повече от останалите хора, освен това не какво да е. Време е да го оцените.

Източник Actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР